Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23581 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Для центрального міста Волинської області створили шрифт для популяризації міста серед туристів.

volynnews.com

В рамках конкурсу на найкращий шрифт для Луцька учасники повинні були презентувати свої проекти до кінця 2017 року. Переможцем став проект, розроблений графічним і шрифтовим дизайнером Кирилом Ткачовим. Проект отримав фінансову підтримку від управління туризму та промоції Луцької міської ради, Active Citizens Ukraine NGO Youth Platform і ГО «Молодіжна платформа», повідомляє інформаційне агентство «Волинські Новини».

Згідно з повідомленням, шрифт «Lutsk city» побудований на історичних шрифтах минулого століття. Він вирізняється використанням у літерах ромбиків та наявністю лише заголовкових літер, пояснюють у міськраді. Шрифт можна використовувати на широкоформатній друкованій продукції, обкладинках, листівках, вивісках, вказівних табличок.

volynnews.com

volynnews.com

Як зазначив Кирило Ткачов, шрифт краще використовувати для назв та слоганів, адже головне в ньому не читабельність, а «впізнаваний яскравий характер».

Нагадаємо, нещодавно презентували нову айдентику туристичного бренду Запоріжжя.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button