Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ оголосило про початок містобудівного конкурсу у форматі Студій ідей у Вінниці «Реконструкція проспекту Коцюбинського – комплексне бачення». Замовником є Вінницька міська рада.

Для участі потрібно створити проектну команду фахівців з містобудування, транспортного планування та ландшафтної архітектури. Документи для участі приймаються до 17:00 понеділка 29 січня 2018 р. З поданих заявок будуть обрані три команди. Студії ідей триватимуть з 13 лютого до 25 квітня 2018 р.

Метою та завданням є розробка до весни 2018 року цілісних можливих майбутніх бачень району Замостя, зокрема, коридору по проспекту Коцюбинського.

Команди опрацьовуватимуть завдання в два етапи. Проміжні та кінцеві результати робіт обговорюватимуться на робочих семінарах у Вінниці за участі усіх команд:

  • Стартовий захід (уточнення завдань та огляд території),  13 лютого 2018 р.
  • Проміжне обговорення (представлення проміжних результатів), 12-13 березня 2018 р.
  • Кінцева презентація (представлення фінальних проектів), 24-25 квітня 2018 р.

Після виконання всіх завдань та завершення Студій ідей кожна з трьох команд отримає винагороду, розміром 250 000 грн. Проект фінансують Уряди Німеччини та Швейцарії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button