Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Найкращу радіоп’єсу поставлять в ефірі Українського радіо, а її автор отримає 25 тисяч гривень.

Фото: Unsplash

British Council, Українське радіо та Мистецький арсенал оголошують конкурс оригінальних радіоп’єс Радіодрама UA/UK.

Автор чи авторка найкращої п’єси отримає 25 тисяч грн, а твір поставлять в ефірі Українського радіо у січні 2019 року. Радіоп’єси приймаються до 30 червня. Шортлист буде відомий третього вересня, а переможця оголосять 13 листопада.

Для участі слід заповнити онлайн-форму і прикріпіти текст та синопсис п’єси у .pdf, .doc чи .docx форматі. Радіоп’єса має бути написана українською мовою, обсягом не більше 20 тисяч знаків. Ознайомитися з повними правилами конкурсу можна за посиланням.

Для драматургів, які увійдуть до короткого списку, проведе майстер-клас британська авторка радіоп’єс для BBC Radio 3 і Radio 4 Франсес Бірнз. Протягом тижня письменники працюватимуть над своїми рукописами під її менторством.

Пізніше радіо-режисер Метт Томпсон із британської продакшен-компанії Rockethouse поведе тренінг щодо особливостей постановки радіоп’єс, роботи з акторами, вибору звукових ефектів, музичного супроводу, а також промотування творів серед радіослухачів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button