Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ілля Сагайдак готовий поселити чотирьох уболівальників ФК «Реал» або «Ліверпуль».

Фото: Ілля Сагайдак / Facebook

Депутат Київради Ілля Сагайдак готовий безкоштовно поселити у своїй квартирі футбольних уболівальників на дні проведення у Києві фінального матчу Ліги чемпіонів. Оголошення англійською мовою він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Сагайдак повідомив, що під час проведення фіналу Ліги чемпіонів їде з сім’єю з Києва, тож готовий надати своє помешкання чотирьом фанатам ФК «Реал» або «Ліверпуль». «Обов’язкова умова – попередньо покажіть свої паспорти та квитки», – написав він.

У 2016 році Ілля Сагайдак, який тоді був заступником мера Києва, здивував своєю декларацією, в якій вказав 29 квартир, вісім великих будинків, шість земельних ділянок та 15 гаражів. Власником цього майна є його дружина.

Згодом він пояснив, що квартири є частинами одного багатоквартирного будинку, який його дружина здає в оренду, а будинки входять до котеджного містечка.

У 2017 році Сагайдак декларував вісім ділянок, сім будинків та п’ять квартир (зокрема, одна площею 844 квадратних метри, інша – 667 метри).

Нагадаємо, київські готелі та власники квартир підняли ціни на проживання на дні фіналу Ліги чемпіонів у десятки і сотні разів. Футбольні фанати кажуть, що не платитимуть захмарну вартість і, вірогідно, не ночуватимуть у Києві. Жителі Києва запустили флешмоб #FreeKyivCouch4Fans, мета якого – безкоштовно прийняти у себе вдома іноземців. Президент Петро Порошенко заявив, що селитиме деяких уболівальників у себе вдома.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button