Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Програму розробили в Ізраїлі спільно з поліцією та муніципалітетом Герцлії.

Фото: MrGuardian / Facebook

24 травня у Києві проведуть презентацію ізраїльського стартапу MrGuardian для дистанційного нагляду за родичами і близькими. На подію запрошують батьків із дітьми для тестування мобільного додатку.

Додаток дозволяє слідкувати, наприклад, за тим, чи дісталася дитина до школи або гуртка, чи все гаразд у літніх родичів. Користувачу надходять повідомлення, коли близька людина перебуває у попередньо визначених локаціях, таких як школа, дім, робота тощо. Є функція повідомлення «Де ти зараз», яка дозволяє уникати телефонних дзвінків, що можуть дратувати.

Також родичі можуть надіслати сигнал про допомогу, передавши інформацію про місцезнаходження одним натиском кнопки.

«Ми вкрай педантично ставимося до персональних даних наших користувачів – тільки вони самі вирішують, кому дозволено бачити інформацію про них і їхнє місцезнаходження», – сказала виданню Stmegi засновниця стартапу Людмила Лівертовскі.

Дотаток MrGuardian розробляли в рамках ізраїльського акселератора Smart&Safe City разом із міською владою Герцлії та поліцією Ізраїля. Додаток працює українською, англійською, італійською та російською мовами.

Усі, хто прийде тестувати додаток, отримають безкоштовну передплату на додаток на один рік. Для участі слід мати телефон на системі Android.


Місце: ЦНК Widerstrahl

Адреса: Київ, Владимирська, 37

Дата: 24 травня

Час: 17:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button