Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київська стартап-компанія Force Emotion розробила годинник, який допомагає впоратися зі стресом. Команда складається з п’ятьох вихідців із КПІ, повідомив радник мера Львова з питань інновацій та інвестицій і засновник Creative Quarter Ілля Кенінсберг.

Фото: EMtracker

Годинник EMtracker вираховує рівень стресу за 20 різними параметрами, такими як сон, активність, сердцебиття тощо. Він вимірює тиск і пульс, також показує час, кроки і калорії.

Відповідно до рівня стресу, EMtracker підказує користувачу рекомендації, як знизити стрес. У базі зараз близько 300 порад, наприклад, «випийте гранатового соку», який містить вітамін С і знижує кортізол.

Батареї вистачає на 10 днів активного та 20 днів пасивного використання. Коштує гаджет 2299 грн і продається на сайті.

Годинник працює разом із мобільним додатком для Android. Також є тестова версія для iPhone, яка запрацює протягом кількох тижнів.

Читайте також про три українські стартапи, які зібрали на Kickstarter більше $300 тисяч.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button