Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На сайті Міністерства інфраструтури розмістять рейтинг авіакомпаній.

Фото: glavcom.ua

На брифінгу третього липня міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що з наступного року обслуговувати польоти над Україною та на міжнародних рейсах будуть літаки, яким не більше 20 років.

Також він додав, що в Україні є літаки, яким вже є і 35, і 40 років, пише Економічна правда.

«Щодо технічного стану літаків, ми домовилися, що з наступного року максимальний вік літака, який експлуатується в Україні чи на міжнародних напрямках буде складати не більше 20 років», – сказав міністр.

Він додав, що вже два  роки в  Україні відбувається  збільшення авіаперевезень.

«Протягом найближчих 2 тижнів Державіаслужба проведе повну технічну ревізію, тих літаків, які використовуються насамперед у нерегулярних перевезеннях. І прошу нікого не ображатися, якщо деякі з них будуть визнанні такими, що не відповідають належному технічному стану», – заявив Омелян.

Також він додав, що до кінця тижня на сайті Міністерства інфраструктури і Державної служби розмістять рейтинг авіакомпаній. Рейтинг будуть оновлювати кожного місяця.

«Ми сьогодні обговорювали можливість введення так званого “інспектора Фреймут” для перевірки стану салонів, бо, інколи, саме салон не відповідає санітарним нормам, особливо старих літаків», – додав він.

Також Міністерство інфраструктури звернеться до Міністерства економічного розвитку і торгівлі з проханням позбавити ліцензії туроператора Oasis Travel, клієнти якого кілька діб не могли вилетіти з Тунісу.

Нагадаємо, міністр Омелян анонсував появу в Україні двох нових авіакомпаній.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button