Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Основна концепція побудована навколо ідей «New Nordic Urban». 

Фото: archdaily.com 

OOPEAA виграла  конкурс на розробку басейну для Allas Sea в Гельсінкі. Вони створили систему на пливучих платформах, що призначена для нової глобальної типології для прибережних об’єктів, де будівництво на суші неможливе. OOPEAA запропонувала створити плаваючий спа в центральній частині міста, пише Archdaily.

Концепція OOPEAA зосереджується на  ідеї «New Nordic Urban», яка об’єднує Північну чутливість та споглядання природи з активним ставленням до фізичної активності та соціальної взаємодії. Проект має декілька структур, одна з них містить  спа-сауну, а інша – кафе та ресторани. 

Громадські приміщення, що входять до складу обох будівель, містять великі відкриті сходинки для неформального спілкування  та закрите приміщення, щоб насолодитися відкритими видами та навколишніми пейзажами. 

Нагадаємо,  що оголошені переможці конкурсу Американського інституту архітекторів «Housing Awards».

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button