Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

18 серпня із 06:00 розпочнуть перекривати з’їзди Шулявського шляхопроводу, повідомляє прес-служба КМДА. На цих ділянках розпочнуться будівельні роботи.

На перетині проспекту Перемоги та вул. Вадима Гетьмана (Шулявський шляхопровід) перекриватимуться з’їзди з вулиці Вадима Гетьмана на проспект Перемоги та з’їзд із проспекту Перемоги на вул. Олександра Довженка.

Шляхи об’їзду організовано за наступною схемою:

  • вул.Борщагівська – проспект Повітрофлотський – шляхопровід Повітрофлотський;
  • вул.Зоологічна – вул. Дегтярівська – вул. Олександра Довженка.

Автобуси маршруту № 2 курусуватимуть за наступною схемою: від вул. Булгакова до станції метро «Шулявська» за постійною схемою, далі: просп. Перемоги – вул. Шолуденка – вул. Борщагівська – вул. Гарматна – бульвар Вацлава Гавела, далі – за постійною схемою. На час виконання реконструкції розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вулицею Вадима Гетьмена на ділянках з’їздів внесуть зміни у заїзд та виїзд тролейбусних маршрутів №5, 7, 26, 39, 41, 93Н тролейбусного депо №2.

Нагадаємо, що журналісти проекту «Схеми» опублікували розслідування, в якому йдеться про те, що тендер щодо Шулявської розв’язки розіграли між двома фірмами, пов’язаними з президентом «Укрбуду» Максимом Микитасем. У КМДА вирішили реконструювати Шулявський шляхопровід за проектом неповного чотирилисника, розробленого інститутом «Київдормістпроект».

Петиція про проведення конкурсу для розгляду проекту альтернативної розв’язки Віктора Петрука двічі набирала необхідну кількість голосів, але в Київраді її проігнорували.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button