Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Скульптура Братів Кличко

Онлайн-сервіс OLX зробив підбірку найдорожчих товарів, які можна придбати на їхньому сайті. Більше ніж за чотири мільярди гривень на платформі можна купити пивзавод у Чехії. На другому місці – власний літак за 253 мільйони гривень.

У категорії «Мода і стиль» найдорожчим товаром є астрономічний годинник з вічним календарем – за нього просять майже 80 мільйонів гривень. Годинник має шкіряний ремінець зі шкіри алігатора і вставкою з білого золота. В цій рубриці також можна придбати оригінальну шубу Valentino з сивого баргузинського соболя – за 620 тисяч гривень.

У розділі «Електроніка» найдорожчим товаром є акустична система Steinway & Sons. Вона коштує три мільйони гривень. За 2,5 мільйони можна купити VIP-номер телефона у продавця з Обухова.

В розділі «Транспорт» пропонують купити літак V.I.P. Jet Hawker. Продавець просить за нього 253 мільйони гривень.

Також на OLX можна придбати раритетну ікону Миколи Чудотворця за 49,5 мільйонів. Вона відноситься до категорії «Хобі». Друге місце за вартістю в цьому розділі посіла скульптура братів Кличко за 26 мільйонів.

Нагадаємо, в Instagram та на OLX кияни купували підробні квитки на концерт гурту Imagine Dragons.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button