Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23489 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

З першого листопада лоукостер Wizz Air запроваджує нові правила перевезення ручної поклажі в салоні літака.

Розмір багажу, яку можна перевозити в літаку безкоштовно, зменшується з 55x40x23 см до 40x30x20 см вагою 10 кг. Сумка повинна поміститися під сидіння. За більшу валізу слід буде заплатити і здати її в багажний відсік.

Зараз перевезення ручної поклажі габаритами 55x40x23 см безкоштовне, утім із червня Wizz Air почали забирати занадто великі валізи в багажний відсік (плату за це не брали).

З листопада взяти в салон валізу до 55x40x23 см матимуть право пасажири, які придбали послугу WIZZ Priority.

Wizz Air також запроваджує новий тип зареєстрованого (платного) багажу вагою 10 кг додатково до існуючих 20 та 32 кг. Перевезення 10-кілограмової сумки коштуватиме 7 євро.

Пасажирам, які купили квиток без WIZZ Priority до 10 жовтня, авіакомпанія автоматично додасть у бронювання безкоштовне перевезення 10-кілограмової валізи. Якщо ж пасажири вже придбали зареєстрований багаж вагою 20 або 32 кг, до їхнього бронювання безкоштовно додадуть послугу WIZZ Priority.

Із листопада аналогічні зміни в політиці перевезення ручної поклажі запроваджує Ryanair.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button