Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фільм «Тигр» засновано на реальній історії про протистояння тигра і жителів Сибіру. Фото: Unsplash

Фільм «Тигр» буде знімати український режисер Мирослав Слабошпицький продюсуватимуть компанії Protozoa Даррена Аронофскі та Plan B, співвласником якої є Бред Пітт, повідомляє Variety.

В основу стрічки покладено документальну книгу канадського журналіста Джона Вейлланта, права на екранизацію якої придбала компанія Focus. У ній оповідається про те, як поселення в Сибіру заступають на територію дикої природи, й один із представників амурських тигрів починає полювання на людей.

Очікувалося, що фільм зніматиме Аронофскі, а Пітт виконає головну роль. Зрештою режисером став Мирослав Слабошпицький. Перший повнометражний фільм Слабошпицького «Плем’я» отримав схвалення критиків і низку призів на світових кінофестивалях, зокрема три відзнаки на Тижні критики Каннського кінофестивалю. Європейська кіноакадемія визнала «Плем’я» найкращим дебютом 2014 року.

Другий фільм Слабошпицького має вийти в 2019 році. Це трилер «Люксембург» про Чорнобильську зону. Хоча фільм ще не вийшов, права на його прокат вже продано для Чехії, Словаччини, Греції, Португалії, країн Бенілюксу. У 2016 році критики назвали його серед найочікуваніших фільмів.

«Люксембург» знімають за підтримки фондів Франції, Нідерландів та Норвегії. Днями Держкіно України заявило, що розриває контракт із продюсерами фільму.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button