Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23634 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Під час веломарафону Київська Сотка у вересні.Фото зі сторінки facebook.com/velo100ka

Депутати Київської міської ради підготували проект рішення, покликаний обмежити перекриття вулиць під час проведення масових громадських заходів, повідомляє прес-служба Київради.

Автори нарікають, що лише протягом останніх дев’яти місяців рух вулицями Києва обмежували 44 рази через різні спортивні або культурні заходи. Кажуть, це створює незручності автомобілістам, яким доводиться намотувати кола об’їзними шляхами і навіть перекладати сплановані маршрути.

«Потрібно чітко визначити перелік місць для проведення таких заходів і врегулювати систему обмеження руху під час їхнього проведення. Також варто запровадити відповідне оповіщення учасників дорожнього руху та розробити схеми об’їзних маршрутів», – вважає автор ініціативи, депутат Київради Олександр Пабат.

При цьому схеми об’їзду публікуються, а раніше КМДА запровадило систему SMS та e-mail сповіщень, на яку можна підписатись з головної сторінки сайту Київської адміністрації.

Читайте також: «Нехай у себе на Троєщині бігають». Яка користь від марафонів у містах?

Проект рішення має розглянути постійна комісія Київради з питань транспорту, зв’язку та реклами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button