Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Тарас Кайдан

У департаменті транспорту КМДА газеті Сьогодні розповіли, чому перша виділена делінеаторами смуга громадського транспорту на вулиці Шота Руставелі не функціонує через запарковані автівки.

Водіїв автомобілів вводить в оману синя паркувальна розмітка, яку ще не встигли прибрати комунальні працівники.

«Вчора почали прибирати розмітку парковки, яка знаходиться на виділеній смузі, щоб водії там більше не залишали авто. Однак через погодні умови є складнощі. На морозі нанесена фарба міцно в’їдається в асфальт. Також поки там ще не прибрані сміттєві баки», – розповіли в КМДА.

До боротьби з порушниками обіцяють підключати поліцію та евакуювати автомобілі.

Делінеатори встановили на вулиці Шота Руставелі минулого тижня. У КМДА анонсували облаштування виділених смуг на бульварі Лесі Українки, а також, як повідомляє газета, – на бульварі Тараса Шевченка.

Фото: Тарас Кайдан

Зазначимо, з 27 вересня, після того, як набув чинності новий закон про паркування, у Києві припинили евакуювати автомобілі за порушення правил зупинки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button