Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кадр із фільму «Той, хто біжить по лезу 2049»

З 14 листопада через ожеледицю на вулицях Києва постраждала 951 особа, зокрема 98 дітей повідомила 44.ua прес-секретарка Департамента охорони здоров’я КМДА Наталя Вишневська.

За її словами, лише за один день – другого грудня – на вулицях через ожеледицю дістали травми 74 людини. Також у ці вихідні з переохолодженням у лікарні потрапило п’ятеро осіб, ще одна людина дістала обмороження.

Читайте також: Згрупуватися і перекотитись: поради КМДА під час ожеледиці

Цей листопад у Києві виявився найхолоднішим у XXI столітті, середньомісячна температура склала +0,3°. За даними Обсерваторії імені Срезневського, найхолодніше було 30 числа, коли під ранок вдарив 11-градусний мороз.

Нагадаємо, перший сніг у Києві випав 14 листопада. Все місто стало в заторах через численні аварії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button