Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Комісія з питань найменувань у Києві ухвалила пропозицію про перейменування трьох скверів. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА.

Сквером імені Павла Шеремета буде названо ділянку на перетині вулиць Рейтарської та Стрілецької. Зазначають, що пропозицію підтримала редакція «Української правди» та члени моніторингової місії ОБСЄ.

Сквер на перетині Стрілецької та Рейтарської

Мюнхенським сквером буде названо ділянку на перетині вулиць Зоологічної та Дегтярівської. Це перейменування затвердили з нагоди 30-річчя побратимських звязків Мюнхена та Києва.

Сквер на перетині Зоологічної та Дегтярівської

Сквером імені Мусліма Магомаєва назвуть дялінку на перехресті улиць Січових Стрільців та проспекту Вячеслава Чорновола. Це перейменування ініційоване посольством Азейбарджанської республіки в Україні.

Сквер на перетині Січових Стрільців та Вячеслава Чорновола

Нагадаємо, ініціаторів перейменування київських вулиць зобов’язали консультуватися з їхніми мешканцями. До того Київрада дала нові назви вулицям і скверам на честь Лифаря, Скрябіна і Нємцова.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button