Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Polina Podobedova

24 лютого на вулиці Гончара, 65А відкрилося Bowl Cafe. У меню – 10 різновидів боулів, зокрема два солодких, чотири смузі-боула та чотири види смузі.

Як повідомили Хмарочосу в Bowl Cafe, інтер’єр розробляла київська студія AKZ Architectura.

У доробку цієї студії – інтер’єр кафе Orang+Utan, який німецьке видавництво Gestalten включило до збірки найкращих.

Читайте також: Що таке боул і чи справді це корисна їжа?

Серед основних страв, – боул із яйцем-пашот, лососем і кіноа за ціною 195 гривень. Боул із запеченим бататом, козиним сиром, кедровими горіхами та інжиром коштує 135 гривень. Солодкий боул з запеченою грушею, горіхами-пеканами та карамеллю – 60 гривень. Вартість смузі варіюється від 80 до 95 гривень.

Фото: Bowl Cafe

У кафе також готують кавові напої, чай, какао. Еспресо коштує 36 гривень, матя-лате – 75 гривень.

У будні дні Bowl Cafe працює з 8:00 до 21:00, у вихідні – з 10:00 до 22:00.

Нагадаємо, торік біля метро «Площа Льва Толстого» відкрилося Bali Bowl Cafe, яке спеціалізується на боулах.

Також боули готують у нещодавно відкритому WhaiThai біля станції метро «Кловська».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button