На вулиці Гончара відкрилося кафе з 14 різновидами боулів і смузі-боулів
Інтер’єр розробляла київська студія AKZ Architectura.
Інтер’єр розробляла київська студія AKZ Architectura.
Фото: Polina Podobedova
24 лютого на вулиці Гончара, 65А відкрилося Bowl Cafe. У меню – 10 різновидів боулів, зокрема два солодких, чотири смузі-боула та чотири види смузі.
Як повідомили Хмарочосу в Bowl Cafe, інтер’єр розробляла київська студія AKZ Architectura.
У доробку цієї студії – інтер’єр кафе Orang+Utan, який німецьке видавництво Gestalten включило до збірки найкращих.
Читайте також: Що таке боул і чи справді це корисна їжа?
Серед основних страв, – боул із яйцем-пашот, лососем і кіноа за ціною 195 гривень. Боул із запеченим бататом, козиним сиром, кедровими горіхами та інжиром коштує 135 гривень. Солодкий боул з запеченою грушею, горіхами-пеканами та карамеллю – 60 гривень. Вартість смузі варіюється від 80 до 95 гривень.
Фото: Bowl Cafe
У кафе також готують кавові напої, чай, какао. Еспресо коштує 36 гривень, матя-лате – 75 гривень.
У будні дні Bowl Cafe працює з 8:00 до 21:00, у вихідні – з 10:00 до 22:00.
Нагадаємо, торік біля метро «Площа Льва Толстого» відкрилося Bali Bowl Cafe, яке спеціалізується на боулах.
Також боули готують у нещодавно відкритому WhaiThai біля станції метро «Кловська».
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті