Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Polina Podobedova

24 лютого на вулиці Гончара, 65А відкрилося Bowl Cafe. У меню – 10 різновидів боулів, зокрема два солодких, чотири смузі-боула та чотири види смузі.

Як повідомили Хмарочосу в Bowl Cafe, інтер’єр розробляла київська студія AKZ Architectura.

У доробку цієї студії – інтер’єр кафе Orang+Utan, який німецьке видавництво Gestalten включило до збірки найкращих.

Читайте також: Що таке боул і чи справді це корисна їжа?

Серед основних страв, – боул із яйцем-пашот, лососем і кіноа за ціною 195 гривень. Боул із запеченим бататом, козиним сиром, кедровими горіхами та інжиром коштує 135 гривень. Солодкий боул з запеченою грушею, горіхами-пеканами та карамеллю – 60 гривень. Вартість смузі варіюється від 80 до 95 гривень.

Фото: Bowl Cafe

У кафе також готують кавові напої, чай, какао. Еспресо коштує 36 гривень, матя-лате – 75 гривень.

У будні дні Bowl Cafe працює з 8:00 до 21:00, у вихідні – з 10:00 до 22:00.

Нагадаємо, торік біля метро «Площа Льва Толстого» відкрилося Bali Bowl Cafe, яке спеціалізується на боулах.

Також боули готують у нещодавно відкритому WhaiThai біля станції метро «Кловська».

Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 44 днів. За цей час ми опублікували 27029 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button