На вулиці Гончара відкрилося кафе з 14 різновидами боулів і смузі-боулів
Інтер’єр розробляла київська студія AKZ Architectura.
Інтер’єр розробляла київська студія AKZ Architectura.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 121 днів. За цей час ми опублікували 24981 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
24 лютого на вулиці Гончара, 65А відкрилося Bowl Cafe. У меню – 10 різновидів боулів, зокрема два солодких, чотири смузі-боула та чотири види смузі.
Як повідомили Хмарочосу в Bowl Cafe, інтер’єр розробляла київська студія AKZ Architectura.
У доробку цієї студії – інтер’єр кафе Orang+Utan, який німецьке видавництво Gestalten включило до збірки найкращих.
Читайте також: Що таке боул і чи справді це корисна їжа?
Серед основних страв, – боул із яйцем-пашот, лососем і кіноа за ціною 195 гривень. Боул із запеченим бататом, козиним сиром, кедровими горіхами та інжиром коштує 135 гривень. Солодкий боул з запеченою грушею, горіхами-пеканами та карамеллю – 60 гривень. Вартість смузі варіюється від 80 до 95 гривень.
У кафе також готують кавові напої, чай, какао. Еспресо коштує 36 гривень, матя-лате – 75 гривень.
У будні дні Bowl Cafe працює з 8:00 до 21:00, у вихідні – з 10:00 до 22:00.
Нагадаємо, торік біля метро «Площа Льва Толстого» відкрилося Bali Bowl Cafe, яке спеціалізується на боулах.
Також боули готують у нещодавно відкритому WhaiThai біля станції метро «Кловська».
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті