В Україні вийде друком книга про історію борщу
Авторка спробує відповісти на питання, де і коли у часі забило борщове джерело.
Авторка спробує відповісти на питання, де і коли у часі забило борщове джерело.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23507 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Гастроентузіастка Аврора Огородник оголосила, що почала готувати книгу про історію борщу на основі матеріалу, який збирала роками.
«Це буде моя спроба відповісти на запитання, де і коли у часі забило це борщове джерело і яким чином ця юшка стала невід’ємною частиною культури, національним ідентифікатором та зрозумілим усім індексом», – пише рестораторка.
Вона прогнозує, що ті, хто матиме бажання, обов’язково побачать у книзі наругу. Адже у виданні йтиметься не про міфи і консерватизм, а про факти, знання і новації.
Авторка закликала ділитися рецептами борщу на спеціально створеній сторінці у Facebook All About Borsch.
Юлія Аврора Огородник – ресторанна критикиня, ведуча кулінарних майстер-класів «Академiя смаку», засновниця проектів «Ресторанні практики» та «ГастроСереда», а також співавторка книги «Made in Ukraine: купуй, смакуй, мандруй».
Нагадаємо, днями у Києві відкрився гастробар «Бабка й сапка», де готують борщ у буряку.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті