Київський ресторан в’єтнамської кухні перемагає у міжнародному конкурсі дизайну інтер’єрів IIDA (фото)
Проект змагатиметься в конкурсі й на вирішальному етапі влітку.
Проект змагатиметься в конкурсі й на вирішальному етапі влітку.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Раніше «Хмарочос» повідомляв, що ресторан сучасної в’єтнамської кухні NAM на Великій Васильківській, 48, потрапив до фіналу міжнародного конкурсу дизайну інтер’єрів IIDA.
IIDA – це Міжнародна асоціація інтер’єрного дизайну. Місія організації полягає у підтримці дизайн-проектів, які допомагають вирішувати бізнес-задачі. У березні вона у сорок шостий раз визначила 12 найкращих інтер’єрів року, а наприкінці квітня обрала шість переможців. Одним з них став київський ресторан NAM.
NAM виявився єдиним східноєвропейським та українським проектом у конкурсі. Автори інтер’єру – YOD Design lab.
Всього конкурс має три етапи, тож NAM переміг на другому. Останній етап відбудеться на гала-нагородженні в червні. IIDA оголосить переможця серед шести проектів.
В жюрі конкурсу зазначено трьох фахівців: засновницю каліфорнійського бюро дизайну інтер’єрів Studio O+A Верду Александер, засновника незалежної спільноти інтер’єрного дизайну Gary Lee Partners Гері Лі, а також засновницю мультидисциплінарного дизайн-бюро K&Co Кристу Нініваггі.
Усі шість проектів будуть опубліковані у журналі Interior Design. Видання засноване у Нью-Йорку в 1932 році. Дивіться, як виглядав перелік із 12 фіналістів конкурсу.
«Хмарочос» писав також про переможців премії «Будівля року» від видання Archdaily і фіналістів архітектурної премії Mies van der Rohe 2019.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті