Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23533 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Скріншот із кліпу FKA Twigs

Українска продакшн-компанія Radioaktive Film зняла відео на трек британської співачки та танцівниці FKA Twigs, повідомляє The Village Україна.

Кліп на пісню «Cellophane» знімали у грудні 2018 року в Києві. У павільйоні створили декорації з сотень метрів тканини і кілограмів глини.

«На декорацію для першої сцени відео витратили 500 метрів тканини. А пілон привезли з Лондона, хоча згодом використовували український – він виявився кращим», – розповідає виконавча продюсерка Radioaktive Film Катя Галицька.

На створення печери витратили 432 кілограми червоної глини. Всередині декорації з печерою проклали спеціальну систему обігріву, аби роздягнена співачка не змерзла.

FKA Twigs спочатку попросила, щоб на знімальному майданчику була лише веганська їжа, але потім пішла на зустріч команді.

Справжнє ім’я FKA Twigs – Талія Дебретт Барнетт. Вона починала кар’єру як танцівниця, а з 2012 року почала робити музику у стилі авант-поп і R&B. Авторитетні музичні видання називали її однією з найперспективніших виконавиць.

Попри це FKA Twigs випустила небагато записів. «Cellophane» – перший за три роки кліп співачки. Трек увійде у другий її повноформатний альбом. Перший, під назвою LP1, вийшов у 2014 році. Йому передували два EP.

Нагадаємо, торік компанія Radioaktive Film отримала міжнародну премію Shots Awards 2018 у номінації «Найкраща продакшн-компанія». Про те, хто знімає кліпи іноземних зірок у Києві, читайте в нашому матеріалі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button