Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: EnjoyTheWood

Київська компанія EnjoyTheWood зібрала понад 170 тисяч доларів на Kickstarter на виготовлення дерев’яної 3D-карти світу.

Це вже друга спільнокошт-кампанія EnjoyTheWood. Торік стартап зібрав на дерев’яні мапи 100 тисяч доларів.

Нова карта відрізняється від першої тим, що має три шари з різними кольорами для різних країн. Карти виготовляють у трьох розмірах: M (60х100 см), L (90х150), XL (120х200).

Фото: EnjoyTheWood

Карту зроблено з березової фанери. Її кріплять на стіну за допомогою щільної клейкої стрічки, що іде в комплекті. До карти можна замовити комплект металевих літачків-пінів, дерев’яні значки-пам’ятки, Антарктиду або додаткові острови, які не входять у стандартний комплект.

На сайті EnjoyTheWood багатошарова мапа зараз коштує від 1275 грн (меншого розміру, без гравірування) до 6120 грн (найбільша, з гравіруванням кордонів, назв столиць і штатів). На Kickstarter карти у різних комплектаціях можна замовити від 119 до 356 доларів.

Потрібну суму – п’ять тисяч доларів – зібрали за шість годин. У проект інвестували понад 660 учасників.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button