Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23525 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Завтра, 25 червня, на Поштовій площі відзначатимуть 600 днів пандуса, який мав бути зведений два роки тому.

У листопаді 2017 року голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський повідомив, що за два місяці на Поштовій площі встановлять пандус.

«Там повністю буде здійснено благоустрій пішохідної зони. Вона стане однією з найкращих площ міста, де кияни будуть проводити багато вільного часу», – повідомляв на брифінгу заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

За проектом, конструкція мала складатися з приставного металевого пандуса з ухилом шість градусів, яким буде легко пересуватись на візках і велосипедах. Він мав бути розташований на вільному майданчику біля південного фасаду будівлі Річкового вокзалу.

Так, киянин Віталій Селик організовує святкування на честь пандуса, який не вдалося звести за півтора року.

«Знаменитий велопішохідний міст київська влада збудувала за шість місяців. Не менш крутий і важливий пандус на Поштовій площі не можуть закінчити вже 599 днів. Тож приходьте завтра на 10 ранку на Поштову площу, аби відсвяткувати 600 днів пандуса до набережної Дніпра! Будемо пити лимонад і просити владу міста вчасно виконувати обов’язки і обіцянки!», – пише організатор ювілею.

Вартість пандуса становила близько 100 тисяч гривень. Велопішохідний міст без додаткових споруд обійшовся місту в 275 мільйонів гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button