Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Афіша події, VCRC

19 липня у Києві відбудеться відкриття резиденції електронної музики «Nachtkultur / Нічна культура», яку організує Центр візуальної культури спільно з берлінським некомерційним радіо Cashmere.

Nachtkultur відкриє публічна дискусія «Who is dancing?», яка почнеться о 19:00 у п’ятницю 19 липня у просторі MetaCulture на вулиці Нижньоюрківській, 31.

Учасники дискусії запропонують критику нічної культури. Зазначають, що у Києві розвитку музичної сцени перешкоджають консервативність суспільства, напади на рейверів з боку ультраправих, відсутність адекватної наркополітики тощо. З іншого боку, у Берліні емансипативний потенціал рейвів поглинув капіталізм, нічні клуби перетворилися на туристичну принаду.

У дискусії братимуть участь: Лу Драго та Лукас Грундман (Cashmere radio), Майя Бакланова (Tight Magazine, Схема), Ганна Васик (промоутерка), Юстина Кравчук (Центр візуальної культури). Модератор – Назарій Совсун. Мова – англійська.

Читайте також: «Першим ударом мені зламали носа»: що кажуть свідки про напади неонацистів на клуби на Подолі

У суботу 20 липня о 19:00 почнеться музична вечірка у просторі 20ft Radio – так само на території колишньої стрічкоткацької фабрики на Нижньоюрківській.

Гратимуть українські та німецькі діджеї: Acid Jordan b2b Tofudj, Diser Tape, NFNR, Sasha Very, YV, Elissa Suckdog, Lou Drago, Lukas Grundmann, Mari Matsutoya, Ross Alexander, Wilted Woman (DJ Puddle).

На всі заходи вхід вільний.

Резиденція електронної музики проходить з 16 по 28 липня 2019 року на базі студії Audiodrag у Києві. Її мета – налагодити інтеркультурний діалог та ангажувати молодь до соціальної дії.

Нагадаємо, 16 серпня у культовому берлінському клубі Berghain пройде київська рейв-вечірка «Схема».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button