Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23487 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кадр із відео Київ Оперативний

У Києві від пішохідного мосту на Труханів острів відвалилася частина, повідомив Київ Оперативний.

Уламки залізобетонної конструкції – противажелів – впали біля однієї з опор.

У «Київавтодорі» запевняють, що міст безпечний для пішоходів, а споруда перебуває під наглядом фахівців: працівники «Київавтошляхмосту» проводять додаткові обстеження.

Повідомляють, що вже вжили заходів «щодо убезпечення руху пішоходів мостом», готуються відновити конструкцію та провести «глибоке спеціальне обстеження».

https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/629614447546961/

Парковий міст було споруджено у 1956-1957 роках. Востаннє міст ремонтували у 2017 році. Встановили нові чавунні перила, оновили покриття. Посередині облаштували велодоріжку завширшки три метри, попри рекомендації Асоціації велосипедистів Києва, яка наголошувала, що така широка доріжка заважатиме руху пішоходів.

Також встановили перешкоди для проїзду автомобілів – з минулого року в’їзд автівок на Труханів острів закрито цілодобово.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button