Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23275 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Всі зображення зі сторінки тендеру.

Акціонерне товариство «Укрпошта» оголосило тендер на довгострокову оренду фасаду головпоштамту Запоріжжя під рекламний банер. На ділянці фасаду під оренду  розміщено модерністське панно площею 217 квадратних метрів. Про плани компанії повідомляє спільнота «Атипичное Запорожье».

Панно відображує промисловий потенціал Запоріжжя, зокрема одну з його найвагоміших споруд – Дніпровську гідроелектростанцію. Зазначимо, що головпоштамт знаходиться навпроти Запорізької обласної ради. У місті також нещодавно розробили дизайн-код, який має врегулювати розміщення реклами на історичних будівлях, проте його не затверджують.

Ціна лоту з панно стартує від 7,5 тисячі гривень. Прийом пропозицій розпочався шостого серпня і триватиме до двадцятого включно. Аукціон відбудеться 21-го серпня. Головним критерієм «Укрпошта» визначила ціну пропозиції. Компанія описує зручність фасаду для учасників аукціону:

«Об’єкт оренди знаходиться на фасаді будівлі, що виходить на проспект Соборний, вигідне розташування для всебічного
огляду. Багатолюдне місце. Поруч знаходяться бізнес центри, торговельні заклади, кафе та ресторани, кінотеатр, обласна
державна адміністрація, зупинки транспорту».

Читайте також: На бульварі Лесі Українки ресторан закрив прибудовою мозаїчне панно (фото)

Зазначимо, що у Львові нещодавно вирішили створити перелік радянських мозаїк для їхнього збереження. Приводом стали інциденти винищення забудовниками пам’яток монументального мистецтва епохи радянського модернізму.

Нагадаємо, нещодавно заступник голови Запорізької ОДА з гендерних питань порівняв жінок з повіями та королевами. Місцева влада досі не реагує ані на дискримінаційні вислови депутата, ані на протести містян з закликом зняти його з посади.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button