Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На офіційній сторінці Facebook партії «Слуга народу» з’явився коментар щодо висловів майбутнього народного депутата Максима Бужанського в бік журналістки видання «Новое Время» Ольги Духніч.

«Партія «Слуга Народу» вважає неприпустимими особисті образи будь-якого громадянина України, у тому числі й представників засобів масової інформації. Ми засуджуємо висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського стосовно журналістки журналу «Новое Время». Керівництво партії та фракції «Слуга Народу» принесло пані Духніч вибачення.

Разом з тим, ми розуміємо, що висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського були, хоч і надмірною та неетичною, але достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження стосовно особистих почуттів, які обраний народний депутат нібито має до СРСР та певних українських політиків».

Нагадаємо, раніше Бужанський який балотувався у Дніпропетровській області від партії «Слуга народу», образив журналістку Ольгу Духніч, назвавши її «черговою тупою вівцею». Журналістка, у свою чергу, вважає, що депутат має вибачитися перед НВ.

Місяць тому президент Володимир Зеленський спитав «Де цей хлопчик?», маючи на увазі журналіста програми «Схеми» Михайла Ткача.

Дещо пізніше голова Офісу президента Андрій Богдан заявив, що команді Зеленського не потрібні журналісти. «Ми спілкуємося з суспільством без посередників, без журналістів», – зазначив він.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button