Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Проєкт ревіталізації Либеді Семена Поломаного, за який він отримав спеціальний приз на конкурсі CANactions-2014

Компанія Terra Project розробляє альтернативний варіант детального плану території в Голосіївському районі, який не передбачатиме закриття річки Либідь у колектор. Саме новий варіант пропонуватимуть для розгляду Київраді. Про це «Хмарочосу» повідомило джерело, близьке до КМДА.

Днями Департамент містобудування та архітектури подав на розляд громадськості ДПТ ділянки між бульваром Дружби Народів, вулицями Велика Васильківська, Коновальця, Володимиро-Либідська, Малевича та залізницею.

У ньому йшлося про закриття річки Либідь у колектор та будівництво над нею автомагістралі.

За останні кілька років було розроблено кілька проєктів ревіталізації річки Либідь. Також активісти здійснювали кілька спроб облаштувати громадський простір на березі Либеді.

Читайте також: Доступ до річки: 6 ідей, як кияни можуть отримати комфортні набережні

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button