Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Пам’ятник Сікорському біля аеропорту. Фото: пресслужба аеропорту «Київ» імені Ігоря Сікорського

Сьогодні, о 9:00 другого вересня, закрився на ремонт аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського («Жуляни»), нагадує пресслужба аеропорту.

Аеропорт не обслуговуватиме пасажирів протягом 10 днів, до 9:00 12 вересня, у зв’язку з поточним ремонтом злітно-посадкової смуги.

У цей період рейси авіакомпаній перенесли до аеропорту «Бориспіль».

З терміналу D вилітатимуть пасажири Alitalia, Pegasus Airlines, Мотор Січ, Belavia та LOT.

У терміналі F обслуговуватимуться рейси авіакомпаній Wizz Air, Ernest Airlines, Buta Airways, Jonika Airlines, Vueling Airlines.

Пресслужба також нагадує номери довідкової служба аеропорту «Бориспіль»: (044) 364-45-05, інфостійки терміналу D (044) 281-79-09 та інфостійки терміналу F (044) 281-73-99.

31 серпня біля аеропорту відкрили пам’ятник авіаконструктору Ігорю Сікорському. Бронзова фігура тримає в руках модель гелікоптера, лопасті якого обертаються під поривами вітру. На відкритті мер Києва Віталій Кличко доторкнувся до черевика Сікорського, щоб «облетіти весь світ».

Кличко торкається черевика Сікорського. Фото: пресслужба аеропорту «Київ» імені Ігоря Сікорського

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button