Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Парк «Наталка». Фото: пресслужба КМДА

Під час облаштування бігової доріжки в парку «Наталка» на Оболоні «Київзеленбуд» завдав бюджету Києва втрат, розмір яких склав майже половину вартості робіт. Це виявила перевірка Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА.

Бігову доріжку облаштовували під час реконструкції парку «Наталка» у грудні 2018 року.

Аудитори стверджують, що підрядник – компанія «Сівін Транс» – завищила обсяги й вартість робіт на суму 3,4 мільйона гривень. Це 47% загальної вартості перевірених робіт.

Зокрема, 833 тисячі гривень було втрачено через те, що «Київзеленбуд» не провів належного аналізу цін на ринку будівельних матеріалів, укладаючи договір із підрядником.

Аудитори зазначають, що на сьогодні порушення не усунено.

Читайте також: Архітектори пояснюють, що не так з оновленим парком Наталка

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button