Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23272 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Олександр Максименко

На станції «Троєщина-2» пасажири міської електрички заблокували рух коліями. Відео опублікував Олександр Максименко у Facebook-групі «Воскресенка + Райдужний».

За його словами, учасники акції протесту встали на колії о 8:15 і блокували рух щонайменше годину.

Сьогодні у ранкову годину пік «Київпастранс» скасував з технічних причин 12 рейсів міської електрички. Традиційно повідомлення супроводжує фраза: «Перепрошуємо за незручності, безпека пасажирів в пріоритеті».

Опубліковано Александром Максименком Середа, 11 вересня 2019 р.

«З 8:10 до 9:00 стояла на платформі “Троєщина-2”, чекала на електричку, нічого не приїхало», – пише пасажирка Ксенія.

За словами пасажирів, ті поїзди, що не було скасовано, складалися лише з чотирьох вагонів.

«На 8:03 прибув склад із чотирьох вагонів, вчора так само. На Троєщині-2 не всі заштовхуються у вагони, ось і увірвався терпець», – пише Максименко.

Щодня «Київпастранс» скасовує по декілька рейсів електрички. У групі «Троещина FB» вчора оприлюднили відео електрички, ззаду якої висять пасажири, які не вмістилися у переповнені вагони. Стверджують, що таке відбувається щоранку:

И так каждое утро!)

Опубліковано Троещина FB Середа, 11 вересня 2019 р.

У «Київпастрансі» пояснюють незадовільну роботу електрички повною зношеністю колісних пар. Раніше ці деталі виготовляли в Росії та на території Донбасу, яку зараз окуповано. Крім того, бракує локомотивних бригад.

«Укрзалізниця» пропонує повернути на свій баланс міську електричку та інтегрувати її в проєкт Kyiv City Express.

Наприкінці серпня на сайті Київради з’явилася петиція з вимогою провести перевірку КП «Київпастранс», з’ясувати та усунути причину проблем із рухом міської електрички.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button