Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Лариса Сидельник, Facebook

Голова «Укрзалізниці» Євген Кравцов відповів на звинувачення КП «Київпастранс» у тому, що 12 вересня 12 поїздів міської електрички вчасно не вийшли з ремонту.

Щоранку «Київпастранс» скасовує по декілька рейсів міської електрички, але вранці 12 вересня було скасовано відразу 12 рейсів. Через це розлючені пасажири заблокували рух коліями на станції «Троєщина-2».

У «Київпастрансі» заявили, що ці поїзди перебували на ремонті у депо «Укрзалізниці», тож питання слід адресувати залізничникам. Також у підприємстві поскаржилися на відсутність порозуміння.

Кравцов наголосив, що борги «Київпастрансу» перед «Укрзалізницею» сягають 18 мільйонів гривень: шість мільйонів – за ремонт електропоїздів та 12 мільйонів – за користування інфраструктурою.

Також між «Київпастрансом» та «Укрзалізницею» відсутні діючі договори на ремонт рухомого складу.

Кравцов вчергове нагадав про прагнення «Укрзалізниці» повернути собі на баланс міську електричку та інтегрувати її у проєкт Kyiv City Express: об’єднане міське та приміське залізничне сполучення. За словами посадовця, проєкт полегшить сполучення з містами-супутниками та центру міста з Троєщиною.

Голова компанії нарікає, що керівництво Києва «мало, мабуть, нагальніші проблеми», ніж розгляд цієї пропозиції.

Міську електричку було передано на баланс «Київпастрансу» 2012 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button