Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23264 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Олександр Пабат

Вранці другого жовтня на Борщагівці зійшов із рейок вагон швидкісного трамваю №1. Це сталося за кілька днів після завершення реконструкції трамвайних шляхів, що тривала три місяці.

Як повідомляють мешканці Борщагівки, аварія сталася між зупинками Бульвар Кольцова и Генерала Потапова.

З цього приводу ексдепутат Київради Олександр Пабат оприлюднив відповідь КМДА на його червневе депутатське звернення. З документу випливає, що реконструкція трамвайної лінії на Борщагівці відновиться і триватиме до грудня 2022 року.

З кінця червня жителі Борщагівки потерпали одночасно від ремонту Шулявського шляхопроводу, Борщагівського шляхопроводу та реконструкції швидкісного трамваю. Рух трамваїв №1 та №3 відновили 30 вересня. 21 вересня після ремонту відкрили Борщагівський шляхопровід.

Сьогодні цитує користувача Facebook Василя Михальчука, який скаржиться на низку недоліків реконструкції. Зокрема, за його словами, на маршруті трамваю №1 немає валідаторів для зчитування е-квитка. Також не працює автомат для поповнення KyivSmartCard на «Польовій».

Фото: Василий Михальчук

«Станція “Площа Перемоги” відремонтована жахливо – всюди бруд, ліфти не працюють. На платформах досі укладають плитку», – додає він.

Нагадаємо, днями Uber Shuttle запустив новий рейс від Південної Борщагівки до вулиці Еспланадна в центрі міста.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button