Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: William Topa, Unsplash

У бізнес-центрі «Торонто-Київ», що навпроти костелу святого Миколая на вулиці Велика Васильківська, планують відкрити комплекс Bla Bla Bar з десятками барів, повідомляє Barout.

Комплекс площею 2900 квадратних метрів розмістять на першому рівні бізнес-центру. Він об’єднуватиме 36 барів, п’ять ресторанів і кальянну.

Зона ресторанів працюватиме щодня, а зона барів – лише у четвер, п’ятницю, суботу та на свята – тобто близько 13 днів на місяць.

Засновники розраховують, що бари відвідуватимуть 70-80 гостей на день. Це близько 200-250 проданих напоїв на день.

Очікується, що Bla Bla Bar почне роботу наприкінці 2019 або на початку 2020 року.

«Напевно, тільки ми настільки божевільні, щоб взятися за проєкт у настільки стислі терміни. Цей проєкт ми відкриємо за три місяці», – каже архітектор проєкту Олег Волосовський з Loft Buro.

Він зазначив, що у дизайні барів використають різні композиції та фактури (дерево, метал, гіпс, бетон), які об’єднають спільним сірим кольором.

Фото з презентації проєкту: Ярослав Друзюк, Barout

Засновує проєкт Bla Bla Bar Андрій Скіп’ян, який також відповідає за проєкти Barometer, Hoteliero та ресторанну премію «Сіль».

Це продовження міжнародного проєкту барних комплексів, який уже працює в Казахстані і готується до запуску в кількох містах Росії, а також США, Великій Британії та Об’єднаних Арабських Еміратах.

Читайте також: Розквіт чи вже занепад: що відбувається з київським ресторанним ринком? Відповідають експерти

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button