Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 301 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Найближчим часом на Apple TV+ має вийти шоу з Опрою Вінфрі. Зображення: facebook.com/appletv

Першого листопада у світі та в Україні зокрема запустився онлайн-кінотеатр Apple TV+ виключно з оригінальними серіалами, повідомляє ITC.

Українські субтитри є вже для всіх серіалів. Перспективи появи українського дубляжу поки що невідомі.

Наразі на Apple TV+ є вісім оригінальних фільмів і серіалів: постапокаліптична драма See; драма про телебачення The Morning Show; альтернатично-історичний серіал про те, як СРСР відправляє на Місяць першу людину For All Mankind; чорна комедія про поетесу Емілі Дікінсон Dickinson; дитячий серіал Helpsters; мультфільм Snoopy in Space; серіал Ghostwriter; документальний серіал про видах тварин, що перебувають під загрозою вимирання The Elephant Queen.

Доступ до стрімінгового сервісу можна отримати через застосунок Apple TV або сайт tv.apple.com, дивитися на пристроях iPhone, iPad, Apple TV 4K, Apple TV HD, Apple TV третього покоління, iPod Touch та Mac. Інші моделі, список яких є за посиланням, можна під’єднати за технологією AirPlay 2. Шоу можна завантажувати і передивлятися офлайн.

Сімейна підписка на шість людей коштує п’ять доларів на місяць. Перший пробний тиждень – безкоштовний. Ті, хто придбає новий пристрій Apple, отримають безкоштовну річну підписку. За даними ITC, доступ до Apple TV+ мають також власники студентської підписки на Apple Music.

Стрімінговий сервіс Apple TV+ конкуруватиме передусім із Netflix. Та невдовзі власні стрімінгові сервіси запустить Disney і Warner Media.

Дивіться також: Для Apple зняли рекламу в Києві. У ролику місто перетворюється на батут

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button