Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23656 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: RAU

20 листопада неподалік від метро «Почайна» відбудеться технічне відкриття торговельно-розважаного центру Blockbuster Mall. Про це повідомляє RAU з посиланням на Олександра Черницького, голову правління «Мандарін Плаза Груп».

Першим почне роботу супермаркет «Сільпо» і ще кілька магазинів. Решта торгівельних точок будуть поступово відкриватися «віяловим принципом», щойно будуть остаточно готові.

Урочисте відкриття проведуть, коли почнуть працювати ключові орендарі.

У Blockbuster Mall анонсували відкриття Intertop, Mango, Tommy Hilfiger, Napapijri, Calvin Klein, HUGO, Jack Wolfskin, Tom Tailor, Esprit, Sportmaster тощо. Девелопер також обіцяв масштабну розважальну складову та фуд-зону з понад 40 ресторанами.

Про плани розташувати у Blockbuster Mall свій перший в Україні магазин заявляла IKEA. Перед цим шведська компанія планувала відкритися в Ocean Mall на Либідській площі, який мав відкритися цієї осені, але терміни будівництва змістилися.

«Мандарін Плаза Груп» належить Вагіфу Алієву. Окрім Blockbuster Mall група керує Mandarin Plaza, Lavina Mall та Ocean Mall.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button