Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24980 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/FABIUSrestaurant

У Києві оголосили переможців щорічної ресторанної премії «Сіль» у 18 номінаціях.

До складу журі увійшли шеф-кухарі Євген Клопотенко та Юрій Ковриженко, засновник Ulichnaya Eda Роман Тугашев, бренд-шеф «Сільпо» Марко Черветті та архітектор Олег Волосовський.

Цьогоріч до номінацій додали дві нові: «Найкращий винний бар» і «Найкращий азійський ресторан». Також уперше до участі не допускали минулорічних переможців.

Відкриття року – ресторан Рыночные отношения, Дніпро.

Ресторан з найкращою винною картоюVino e Cucina, Київ.

Найкращий м’ясний ресторанBeef, Київ.

Найкращий рибний ресторанOdessa, Київ.

Найкраще міське кафеDizyngoff, Одеса.

Найкращий ресторан української кухніКанапа, Київ.

Найкращий ресторан національної кухніЧічіко, Київ.

Найкращий ресторан азійської кухніSpicy NoSpicy, Київ.

Найкращий пабVarvar Bar, Київ.

Найкращий винний барWin Bar, Київ.

Найкращий барBenedict Daily Bar, Харків.

Найкращий пивний ресторанThis is Пивбар, Київ.

Найкраща кондитерськаMilk Bar, Київ.

Найкраще кафе-пекарняЖивий хліб, Львів.

Найкраща кав’ярняFoundation Coffee Roasters, Одеса.

Ресторан при готеліComme Il Faut, Київ.

Найкращий заміський ресторанFabius, Київ.

Найкращий стрітфудБожественный тако, Одеса.

Премію «Сіль» було засновано у 2013 році. Переможців обирають серед закладів, які самостійно подались на конкурс, а також серед закладів, номінованих експертами конкурсу. Про перемежців 2018 року можна прочитати в нашому матеріалі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button