Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: kievmetro.com.ua

На державному аукціоні СЕТАМ виставлено на продаж арештоване обладнання Wi-Fi з Київського метрополітену, повідомляє пресслужба аукціону.

Зокрема, це джерела безперебійного живлення, батарейні блоки, системи розподілу живлення, маршрутизатори та комутатори Cisco, сервери, шлюзи, камери тощо.

Виставлене на торги обладнання налічує 569 позицій, розподілених на 12 лотів, на загальну стартову суму 7,2 мільйона гривень. Аукціони буде проведено 23 грудня та 2 січня.

«Ми дуже сподіваємося, що після зміни власника обладнання Wi-Fi у Київському метрополітені запрацює якісно та швидко й тішитиме його відвідувачів», – наголосив генеральний директор СЕТАМ Віктор Вишньов.

Обладнання розташоване на станціях «Університет», «Дніпро», «Олімпійська», «Арсенальна», «Хрещатик», «Лук’янівська», «Кловська», «Золоті Ворота», «Палац Спорту», «Площа Льва Толстого», «Майдан Незалежності», а також в Інженерному корпусі.

2014 року КМДА підписала договір із компанією «Москіто Мобайл», який передбачав будівництво Wi-Fi мережі на 52 станціях, у тунелях та у вагонах київського метро. За два роки компанії вдалося запустити інтернет на 11 вище перелічених станціях, та потім проєкт було закинуто. Тому у 2018 році договір розірвали.

Цьогоріч мобільні оператори Kyivstar, Lifecell та Vodafone заявили про намір запустити в метро мережу 4G. Проєкт реалізує компанія Huawei Ukraine. У першому кварталі 2020 року планують запустити інтернет на станціях Академмістечко, Житомирська, Святошин, Нивки, Героїв Дніпра, Мінська, Оболонь, Сирець, Дорогожичі, Лук’янівська.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button