Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23558 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Усі фото: пресслужба Віталія Кличка 

Пресслужба мера Києва Віталія Кличка оприлюднила фото й відео з будівництва нових пішохідних мостів над Борщагівською гілкою швидкісного трамваю.

Старі переходи не ремонтувалися з часу будівництва у 1983 році. Їх вирішили не ремонтувати, а демонтували.

Натомість будують нові пішохідні мости, кожен близько 70 метрів завдовжки. На них встановлять бокове скло. По обидва боки кожного мосту встановлять ліфти.

Пішоходні мости почали встановлювати кілька тижнів тому. Зараз тривають активні роботи на пішохідному мосту біля кінотеатру «Лейпциг» – там вже встановили основну частину конструкції і монтують дах.

Другий міст, над проспектом Любомира Гузара, тільки почали монтувати. Наразі встановили перший прогін.

Завершити всі роботи мають навесні наступного року.

Нагадаємо, у 2014 році на станції швидкісного трамваю «Площа Перемоги» обладнали наземний перехід замість надземного.

З літа цього року швидкісний трамвай та Борщагівський шляхопровід закривали на реконструкцію. Як виявилося, на жодній з п’яти станцій швидкісного трамваю, де триває капітальний ремонт, не передбачено ліфтів для маломобільних людей.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button