Ресторан в Амстердамі переробив різдвяні ялинки на пиво
Світлий ель має аромат хвойного лісу, цитрусів та хмелю.
Світлий ель має аромат хвойного лісу, цитрусів та хмелю.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 26302 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Фото: Kirsten van Santen
Ресторан індонезійської кухні Mama Makan при готелі Hyatt Regency Amsterdam випустив сезонне пиво, зроблене з торішніх різдвяних ялинок, повідомляє Fortune.
Щоб виготовити пиво, зібрали більш як тисячу використаних ялинок. Броварня Lowlander додала до ялинових голок ялівець і зварила з цими інгредієнтами пиво.
П’ятипроцентний світлий ель Lowlander Winter IPA має аромат хвойного лісу, цитрусів та хмелю.
Одна пляшка коштує шість євро і продаватиметься не лише в ресторані, але й у деяких супермаркетах. П’ять центів із кожної пляшки передаватимуть на вирощування хвойних лісів у Нідерландах.
Готель практикує й інші ініціативи. Так, на кухні компостуть відходи, повторно використовують воду, а в номерах немає пластикового посуду. Пляшки з-під вина не викидають, а переробляють на склянки.
Нагадаємо, в Києві новорічні ялинки збирають після свят у мережі пунктів і потім перероблять на мульчу.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті