Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23653 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: CANactions School

Міжнародна освітня платформа CANactions School збирає кошти на четверту книжку «Усім потрібне житло. Справедливе, соціальне, доступне» авторства німецьких архітекторів/ок Урсули Клєефіш-Йобст, Петера Кеддерманна, Карен Юнґ на спільнокошт-платформі Biggggideia.

CANactions School заснували власне видавництво наприкінці 2018 року. Видавництво спеціалізується на створенні та поширенні якісної професійної літератури про архітектуру та міський розвиток.

За час роботи завдяки підтримці спільноти доброчинців CANactions вже видали українською такі світові бестселери як «Міста для людей» Йена Ґела та «Чотири стіни та дах: складна природа простої професії» Рейніра де Граафа. Книжку «Правила пішохідного міста. 101 крок зі створення кращих місць» відомого американського урбаніста Джеффа Спека видали завдяки залученню коштів з успішної реалізації цих тиражів.

Фото: CANactions School

Книжка «Усім потрібне житло. Справедливе, соціальне, доступне» пропонує всебічний огляд теми доступного житла: від значущих моделей 1920-х років до сучасних концепцій сьогодення.

«У наші дні бракує доступного житла, особливо у великих містах. Процеси переміщення зробили життя у місті привілеєм окремих верств населення. Крім того, соціальні зміни, різноманітність нових моделей та способів життя впливають на вимоги та очікування щодо сучасного житла», – розповідає CANactions School.

Автори розглядають різні аспекти архітектурного та містобудівного планування, юридичні рамкові умови, фінансування та будівельні стандарти і розповідають про учасників процесу будівництва. Проблема житла у виданні показана з різних точок зору. На думку видавців, пошук способів житлової проблеми є визначальним для соціальної згуртованості суспільства.

CANactions сподіваються, що «видання стане одним з перших кроків до розв’язання питання наявності доступного та комфортного житла в Україні».

Фото: CANactions School

Книжка стане у нагоді архітекторам, урбаністам, фахівцям з міського планування, девелоперам, консультантам, теоретикам, історикам і всім, хто якось пов’язаний або цікавиться темою житла та архітектури. У виданні багато схем, світлин та ілюстрацій.

Презентація книжки відбудеться на 13-му Міжнародному Архітектурному Фестивалі CANactions 15-16 травня 2020 року в Києві. Урсула Клєефіш-Йобст вперше відвідає Україну, щоб представити “Усім потрібне житло” наший аудиторії.

Нагадаємо, що після того, як у 2018 році CANactions зібрав кошти на переклад книги Йена Ґела «Міста для людей», автор також приїздив до Києва на презентацію книжки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button