Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Частина офіційного постеру до фільму

У київському «Блокбастері», «Жовтні» та Львівському «Форумі» знову показують фільм південнокорейського режисера  Понґ Чун-го «Паразити».

Він отримав чотири головні нагороди кінопремії «Оскар» 2020—«Кращий фільм»«Кращий режисер»«Кращий фільм іноземною мовою» і «Кращий оригінальний сценарій». Вперше в історії премії головну статуетку за «Кращий фільм» отримала стрічка знята іноземною (не англійською) мовою.

Фото взято з сайту uatv.ua

Понґ Чун-го можна назвати тріумфатором, адже він привіз на батьківщину не лише Оскарів, але й першу в історії Південної Кореї Золоту пальмову гілку – головний приз Каннського кінофестивалю. Окрім того, стрічка отримала «Золотий глобус» як найкращий фільм іноземною мовою та головну премію Гільдії сценаристів США за кращий оригінальний сценарій.

Фільм зібрав 130 мільйонів доларів касових зборів у світовому прокаті при бюджеті менше 12 мільйонів. До того ж, за мотивами “Паразитів” хоче зняти міні-серіал телеканал HBO.

За жанром стрічка є одночасно і сімейною драмою, і треллиром, і комедією. Продуманість сценарію, цікавий сюжет, легкість подачі режисера та майстерна операторська робота роблять цей фільм вартим уваги.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button