Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Дмитро Макагон

Біля Південного вокзалу в Києві завершили капітальний ремонт підземного переходу. Фотографії опублікував архітектор та інженер Дмитро Макагон.

За його словами, пішоходи все одно ним не користуються, а продовжують ходити наземним переходом, який було облаштовано позаторік.

Наземний перехід веде від залізничного вокзалу до променаду з торговельним центром. Щоб його облаштувати, зробили нову розмітку, встановили відповідні знаки і навіть понизили бордюр – при цьому реконструкції вулиці не знадобилося.

Підземний перехід відремонтували за 5,6 мільйона гривень. Підрядником була компанія «Укрбуд-Груп».

Фото: Дмитро Макагон

Володимир Бялковський, в.о. керівника Солом’янської райадміністрації, якого нещодавно у дивний спосіб змінила його заступниця, неодноразово пропонував облаштувати цей підземний перехід для потреб безпритульних. Зокрема, пропонував створити тут пункт обігріву й першої медичної допомоги та пост поліції.

Читайте також: Раз і назавжди: чому Києву варто позбутися більшості підземних переходів

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button