Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Київському зоопарку оселилися гуанако Рікардо і Рахель – дикі лами, які вважаються дикими пращурами одомашнених лами та альпаки.

У пресслужбі зоопарку повідомляють, що пару привезли з Рівненського зоопарку.

У дикій природі гуанако є полігамними тваринами. Стадо зазвичай складається з кількох десятків самиць із дітьми та одного дорослого домінантного самця. «Неодружені» самці формують окремі стада.

Нагадаємо, зараз триває реконструкція Київського зоопарку, яку планують провести у шість етапів протягом п’яти років. Перша черга, під час якої збудували павільйон пеліканів та коропове озеро, коштувала близько 500 мільйонів гривень. Зокрема, на будівництво переспрямували 50 мільйонів гривень, які передбачалися на велоінфраструктуру в 2018 році.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що нова вхідна група Київського зоопарку буде готова навесні. ЇЇ перенесуть із проспекту Перемоги на вулицю Зоологічну разом зі скульптурами левів і бізона. Там само вже встановлено різнокольорову скульптуру жирафа.

Нещодавно оголосили новий тендер на третю чергу реконструкції. Очікувана вартість робіт складає 802 мільйона гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button