Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фрагмент афіші Brave! Factory 2020

Організатори фестивалю електронної музики Brave! Factory оголосили 16 виконавців, які виступатимуть на події 23-24 серпня 2020 року.

Згодом оголосять ще більше учасників. Локацію також поки не оголошено, але у минулі роки фестиваль проходив на території заводу «Київметробуд».

Лайн-ап Brave! Factory коментує Comma:

  1. Acid Arab (FR) – live. «Знаменитий дует із Парижа поєднує східне етно у широкому контексті (Північна Африка, Ливан, Єгипет, Турція, навіть Індія) із танцювальною електронікою від класичного ейсід-хаусу до передового техно».
  2. dBridge presents Black Electric (UK) – live. «Даррен Вайт aka dBridge захопився драм-н-бейсом на початку 90-х. Його звучання то темне, то світле, то швидке, то повільне, або ж, як каже сам Даррен, “агресивно красиве”».
  3. Dj Python (US). «Брайан Пінейро з Нью-Йорка здіймає хвилі в електронній музиці з 2016 року і щоразу підносить несподіванки».
  4. Dj Rush (US). «Двохметрова машина хард-техно і хаусу з Чикаго, Ісайя Мейджор випускав перші альбоми у 90-ті на знаковому хаус-лейблі Trax Records».
  5. DMX Krew (UK) – live. «Неодноразовий гість України ще з часів вечірок Kievbass у клубі XLIБ, адепт електро Едвард Аптон починав у 90-ті й відтоді випустив шість масивних альбомів на лейблі Rephlex, який належить Aphex Twin».
  6. Jonny Rock (UK). «Один із найпристрасніших колекціонерів, який не лише розбирається у диско, фанку, хаус-музиці, а й вміє її подати».
  7. Karenn (UK) – live. «Знані продюсери Blawan та Pariah об’єдналися у техно-дует у 2011-му й відтоді практикують перформанси, побудовані на ризикованих, але ефектних і ефективних імпровізаціях».
  8. Kode9 (UK). «У двохтисячні Стів Гудман був одержимий ідеєю “продовжити хардкорний континуум” британської танцювальної музики. Саме тому він став одним із перших героїв дабстепу і заснував нині культовий лейбл Hyperdub».
  9. Le1f (US) – live. «Репер із Нью-Йорка, активний діяч ЛГБТ-спільноти, він продюсував треки Das Racist, записував фіти з Міккі Бланко, випускав сольні ЕР та мікстейпи, а у 2015-му релізнув перший повноформатний альбом Riot Boi».
  10. Leafar Legov (DE) – live. «Разом із братом Константіном він створив лайв-гурт і продакшн-дует Kettenkarussell, а також стояв біля витоків лейблу і спільноти Giegling».
  11. Maayan Nidam (IS). «Вона випускалася на знакових лейблах Perlon та Wolf + Lamb, а також здобула міжнародну репутацію блискучої діджейки. До Києва дівчина повертається регулярно».
  12. Modeselektor (DE) – live. «Флагмани IDM виступали в Києві у складі супергурту Moderat, пізніше грали діджей-сет, а ось із самостійним лайвом приїдуть уперше».
  13. MoMA Ready (US). «Один із найобговорюваніших нових артистів електронної сцени Нью-Йорка, Ваєтт Стівенс бере натхнення з діп-хаусу, техно, драм-н-бейсу, соулових семплів».
  14. SHXCXCHCXSH (SWE) – live. «Двоє музичних монахів культивують віру в експериментальне техно з домішками нойзу та дроуну. “Shshsc cksdkd lcjlklks shh shdxx xhjxjs xkkhxs”, – пояснюють вони своє звучання».
  15. The Advent (UK) – live. «Усе те в техно, що ви навчилися любити, без цирку, який ви навчилися приймати», – написано на сайті музичного проекту з 25-річною історією.
  16. Za! (SP) – live. «Двоє фріків із Барселони оточили себе купою інструментів і назвалися “мандрівним цирком”».

Зараз квитки на Brave! Factory продаються за ціною 1400 гривень.

У миинулі роки на фестивалі виступали такі виконавці, як Squarepusher, Floating Points, Hidden Orchestra, Mykki Blanco, Shabazz Palaces, Deerhoof.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button