Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото 24tv.ua

Станом на 11:00 індекс якості повітря, який показує SaveEcoBot ,у центрі міста становить 66 пунктів при нормі від 0 до 50. Такий рівень забруднення визначають як «помірний».

Показники з сайту SaveEcoBot

Лише на деяких вулицях Києва колір показників «жовтий», тобто помірний: на Майдані Незалежності – 66, на вулиці Миколи Закревського – 53, на проспекті Науки – 53, в районі Позняків (вул М. Драгоманова – 63 та А. Ахматової – 62) на вул. Володимира Сосюри – 60.

В кінці січня індекси, які фіксував SaveEcoBot, були в 3-4 рази вищими: на Майдані Незалежності він був «дуже шкідливий» і становив 219 пунктів (при нормі від 0 до 50), в районі Видубичів – 157, в районі Осокорків та Харківського масиву – 155, на Шулявці – 158, над Русанівськими садами – 162, над Лісовим масивом – 161, на вул. Володимира Сосюри (Соцмісто) – 159.

Як відомо, з 12 березня й до 3 квітня, у Києві оголошено карантин. Минулого місяця дослідники з NASA показали, як змінилась якість повітря в Китаї після впровадження карантину (значно покращилась). Місто Ухань закрили на карантин з 23 січня, невдовзі обмеження поширилось на всю країну.

Читайте також: Карантин проти коронавірусу врятує більше життів, зменшивши забруднення повітря, — дослідник.

 

 

 

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button