Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Укрінформ

Станом на 20 березня, в медзакладах Київщини є всього 138 тестів на виявлення нового коронавірусу SARS-CoV-2: 22 у Білій Церкві, 91 – у Борисполі, 11 в Ірпені (що в сумі, до речі, становить 124). На всю область облаштовано 201 резервне ліжко в 13 різних медзакладах.

Скрін запиту видання Громада Приірпіння до Департаменту охорони здоров’я КОДА

У відповідь на запит видання Громада Приірпіння, Департамент охорони здоров’я КОДА повідомив, що дорослих з підозрою на коронавірус на Київщині будуть доставляти до Білої Церкви, а дітей везтимуть до Боярки.

Скрін запиту видання Громада Приірпіння до Департаменту охорони здоров’я КОДА

За даними Головного управління статистики Київської області, в Київській області мешкає близько 1,8 млн людей.

За прогнозами МОЗ, з цього тижня в Україні має значно збільшитися кількість тестів на коронавірус. Але зазначається, що кількість тестів зросте лише у випадку збільшення кількості випадків COVID-19 та підозр на цю хворобу. Тестувати всіх підряд не будуть.

Для порівняння, у Білорусі станом на 16 березня було зроблено 16 тисяч тестів, у Росії – 116 тисяч, у Польщі – 7,9 тисяч, в Угорщині – майже 1,6 тисячі, у Чехії – 6,3 тисячі, у Франції – 11 тисяч, в Австрії – понад 10 тисяч, у Норвегії – 18 тисяч, в Італії – майже 150 тисяч.

В Німеччині можуть проводити понад 160 тисяч тестів на тиждень.

Читайте також: Чому в Німеччині «аномально» низька смертність від коронавірусу на тлі великої кількості хворих?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button