Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міністерство охорони здоров’я пропонуватиме Кабміну продовжити карантин до 12 травня, але з пом’якшенням – зокрема пропонують дозволити людям гуляти у парках. Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, повідомляє Громадське.

«Але ці прогулянки будуть обмежені за кількістю осіб та засобів індивідуального захисту під час прогулянок», – уточнив Степанов.

Також міністерство пропонуватиме відкрити для відвідування музеї та бібліотеки. Втім, діятимуть обмеження щодо дистанції між людьми, буде обов’язкове носіння масок та вимірювання температури.

Степанов додав, що це не всі пом’якшення, але наголосив, що всі вони «будуть дуже чітко регламентовані».

Раніше прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив РБК-Україна, що карантин планують продовжити, але деякі обмеження буде пом’якшено.

У Кабінеті міністрів чекають на два піки захворюваності коронавірусом: наприкінці квітня та 3-8 травня.

Наразі карантин в Україні оголошено з 12 березня до 24 квітня.

Станом на 9:00 21 квітня в Україні лабораторно підтверджено 6125 випадків COVID-19, з них 161 летальний.

Фото: Pexels

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button