Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Через пандемію коронавірусу 11-й Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ) вперше відбудеться в форматі онлайн. Крім того, захід перенесли з липня, коли він зазвичай проходить, на осінь — фестиваль відбудеться з 25 вересня по 3 жовтня.

Окрім онлайн-частини, в рамках фестивалю планують провести традиційний open-air кіноперформанс на Потьомкінських сходах.

За словами генеральної продюсерки кінофестивалю Юлії Сінькевич, організатори розглядали різні варіанти проведення заходу.

«Онлайн-формат є незвичним не тільки для нас, а й для всієї кінофестивальної індустрії. Ми сприймаємо це і як новий виклик, і як оптимальну наразі можливість дати нашим глядачам те, чого вони чекають — найкращі, найякісніші фільми з усього світу та фестивальну атмосферність, яку вони відчують навіть через екрани», — розповіла Сінькевич.

У програмі Одеського міжнародного кінофестивалю в онлайн-форматі традиційно проходитимуть усі програмні та позапрограмні покази, а також відбуватимуться майстер-класи та пресконференції. Окрім того, в онлайн-форматі пройде й індустрійна частина кінофестивалю Film Industry Office.

Сінькевич також зазначила, що фестиваль цього року отримав понад тисячу заявок. Оновлений регламент кінофестивалю буде оголошено найближчим часом.

Нещодавно, через карантинні обмеження, 17-й фестиваль Docudays UA відбувся у форматі онлайн.

Фото обкладинки: з відкритих джерел

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button