Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На акції за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, яка проходить під Верховною Радою, чоловік намагався вчинити самоспалення. Поліції вдалося швидко його загасити, повідомляє hromadske.

Юрій Ляшенко з Нової Каховки прийшов на акцію разом із родиною. Він стверджує, що у нього забрали майно. У 1990-х Ляшенки збудували кількаповерховий будинок, самі жили на останньому поверсі, інші здавали в оренду бізнесу.

У 2019 році, за словами Ляшенків, прийшли «20 бандитів», відібрали будинок і викинули родину на вулицю. Протягом дев’яти місяців поліція не порушувала справу. Ляшенки стверджують, що рейдерів «кришувала» поліція.

Раніше протестувальники під Радою запалили поліцейський бобік.

Фото: Дмитро Перов, facebook.com/AmiDPerov

Приводом для акцій протесту, яких сьогодні заплановано чотири, стала низка резонансних кримінальних подій, зокрема стрілянина у Броварах та зґвалтування жінки у поліцейському відділку в Кагарлику. Організатори стверджують, що ці події – лише «верхівка айсберга» проблем у правоохоронній системі.

Фото обкладинки: Богдан Кутєпов/hromadske

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button